Авторемонт+

Кузовний ремонт

Сучасні дороги сповнені несподіванок, і іноді автомобілі зазнають пошкоджень, як незначні, так і серйозні. Кузов автомобіля – найважливіший елемент, який призначений для захисту внутрішніх вузлів та деталей автомобіля від впливу зовнішніх факторів, а також водія та пасажирів. Тому пошкодження кузова є серйозною проблемою, яку необхідно усунути негайно.

Кузов автомобіля може бути пошкоджений під час аварії, при необережному маневруванні або від рук вандалів. Стан кузова впливає на загальну надійність автомобіля, його швидкість та маневреність, тому якісний кузовний ремонт – запорука довговічності автомобіля та безпеки його водія.

Як правило, на станціях техобслуговування пропонують такі роботи про кузовний ремонт: відновлення геометрії кузова, виправлення кузова з використанням стапеля, видалення подряпин та вм’ятин, захисне полірування кузова, підбір ремонтних матеріалів, лакофарбових покриттів, фарбувальні роботи. Також, велика увага при кузовному ремонті приділяється шліфування пошкоджених та відновлених поверхонь, оскільки погано відшліфовані ділянки піддаються корозії в першу чергу.