Іномарки

Mercedes-Benz вже тестує свою новинку

Mercedes-Benz вже почав тестувати нового кабріолету на трасі. Це авто засноване на базі C-Class. Сам виробник ретельно приховує модель під чорним камуфляжем, але вже можна припускати, що нова модель просто перевершить своїх “противників” на ринку, почавши вже з габаритів. С-Class планувався бути значно більше в кузові кабріолеті BMW 4-Series, продажі якого теж плануються в один період з Mercedes C-Class.

Mercedes тестує новий автомобіль уже кілька місяців поспіль. Усі очікують, що новинка «вийшов у світ» у Франкфурті, на міжнародній виставці автосалону, в осінній період. А продаж заплановано на початок весни 2014 року. Так, спочатку не буде потрібно ні профілактика, ні ремонт. А раптом хтось захоче зробити собі пару елементів з комплектації цього авто, то можна використовувати послуги, які надають в обслуговування Тойота, автосервісом. Вони дадуть вам пораду, практично в будь-якому питанні і вкажуть правильний шлях.

Седан базують вже на MRA з новою платформою, яка вже ширша і довша за ту, що взяли за основу модельної версії. Mercedes-Benz C-класу зробив шасі з невагомого матеріалу, це скоротило на багато вага самої машини загалом. Одна з найвідоміших моделей бренду отримає двигуни і бензинові та дизельні. Ще буде поставлено гібридні установки. Кілька модифікацій будуть скомплектовані повнопривідною системою.