Іномарки

MAZDA CX-3

Mazda CX-3 дебютувала на щорічному міжнародному Лос-Анджелесському автосалоні у 2014 році. Автомобіль має технології з лінійки Skyactive, а також, як і його старший брат CX-5, виконаний в стилі KODO.

Виробник також називає його “духом руху”, його відмінними особливостями є стрімкі струмені лінії силуету і рельєфні выштамповки на кузовних панелях. Також хочеться відзначити стильні витягнуті фари головного освітлення з лінзованою оптикою та секціями світлодіодних денних ходових вогнів. Грати радіатора великі, вони складаються з безлічі тонких хромованих горизонтально орієнтованих ребер і носить на собі логотип японського виробника. Позашляховий характер моделі покликані підкреслити чорні пластикові накладки на порогах, бамперах та колісних арках. Вони не тільки надають кросоверу неповторний зовнішній вигляд, але також покликані захистити лакофарбове покриття кузовних панелей від щебеню та піску, що летять з-під коліс.

РОЗМІРИ MAZDA CX-3
Mazda CX-3 – компактний міський кросовер. Її габаритні розміри становлять: довжина 4275 мм, ширина 1765 мм, висота 1550 мм, колісна база 2570 мм, а величина дорожнього просвіту дорівнює 160 мм. Такий кліренс властивий міським “паркетникам”. Вони непогано тримають дорогу, можуть штурмувати середні бордюри під час паркування, а також збережуть прийнятну плавність ходу під час руху розбитою дорогою з твердим покриттям. Однак варто зауважити, що для серйозного бездоріжжя кросовер підходить слабо, у його арсеналі бракує кількох основних систем, а також конструкція повного приводу більше підходить для експлуатації у межах міста.

Багажник Mazda CX-3 середній для такого класу автомобілів. При піднятих спинках другого ряду сидінь позаду залишається 350 літрів вільного простору. Цього цілком вистачить для повсякденних завдань міського жителя, однак у дальній поїздці з кількома пасажирами на борту та великою кількістю багажу автомобіль втратить свою практичність. Якщо, за примхою долі, власнику буде потрібно перевезти габаритніший вантаж, він завжди зможе скласти спинки другого ряду сидінь і звільнити аж до 1260 літрів вільного простору.