Іномарки

Volkswagen Tiguan м’який, але сильний

Не кожна людина любить подорожувати автомобілем, тим більше всією родиною. Напевно, це тому, що не кожному трапляється потрібний автомобіль. Позашляховик Volkswagen Tiguan може стати такою машиною, безперечно.

Розміри його, порівняно з іншими позашляховиками, невеликі, але це лише на перший погляд. 2-х літровий двигун, шестишвидкісна коробка “автомат”, просторий салон, потужні фари.

Випробування на місткість позашляховик пройде легко: три сумки з одягом, намет, вудки, акваланг та багато інших речей.

Вибираючи дорогу до Криму, що проходить через Білгород, Харків, Дніпропетровськ, Мелітополь та Сімферополь за 15 годин, потрібно проїхати майже тисячу кілометрів.

На шосе автомобіль чітко реагує на команди водія, добре набирає обертів і тримає трасу, обігнати якою не будь новий Golf 7, не складе труднощів.

Крим багатий на різноманітні історичні пам’ятки, подивитися є не що, але іноді дорога до них не завжди прохідна. Для Volkswagen Tiguan це не завада.

Автомобіль не тільки гарний на асфальті, але й на ґрунтовці не підведе, навіть після сильного дощу, висока посадка та кліренс з можливістю великого ходу підвіски, їзду ґрунтовкою роблять просто приємною.

Вибираючи автомобіль для подорожі, зверніть увагу на цей автомобіль.