Новости

Огляд нового Citroen C3

Суперміні Citroen C3

Подальші оновлення недавно оновленого Citroen C3 поліпшили його ефективність, що є приємним бонусом. Двигун PureTech 110 теж став потужним і має великий потенціал. Решта удосконалення оновленої моделі як і раніше актуальні, і в результаті це зручний, практичний і доступний суперміні, який оснащений деякими корисними технологіями. Індивідуальний підхід Citroen освіжає.

В результаті модель PureTech 110, на якій, стала ще більш економічною завдяки оптимізованої конструкції акумулятора і генератора.

Це перший шанс спробувати 108-сильний бензиновий варіант, який є найпотужнішим в лінійці. Як і всі 1,2-літрові трьохциліндровий турбовані агрегати Citroen, це енергійний двигун (завдяки крутним моментом 205 Нм), що означає достатню потужність, особливо з огляду на, що автомобіль важить всього 1090 кг. Удосконалення в порядку, хоча двигун працює характерно; замість цього, більш серйозною проблемою є стандартна шестиступінчаста механічна коробка передач, яка нечітка і має довгий хід.

Перевага поліпшеною ефективності і невеликої маси автомобіля полягає в тому, що заявлена економічність цієї моделі досягає 50,1 мпг, а викиди CO2 становлять 126 г / км, так що експлуатаційні витрати повинні бути доступними.

Однак це суперміні, тому не уникнути щодо короткої колісної бази, яка іноді призводить до того, що автомобіль підстрибує на вибоїстих дорогах. Але це те, що стосується багатьох його конкурентів.

C3 пропонує цілком прийнятні відчуття від водіння. Він не такий захоплюючий, як Ford Fiesta або SEAT Ibiza, але ясно, що він і не намагається бути таким. Він оре свою власну борозну, пропонуючи більш спокійну їзду, і за це його слід похвалити.

Однак, у порівнянні з більш сучасними суперміні, такими як Renault Clio і Hyundai i20, C3 трохи програє в практичності.

Тим не менш, він все ще пропонує достатню гнучкість завдяки багажнику об’ємом 300 літрів, що є цілком прийнятним розміром. На задніх сидіннях теж досить місця, так що в поєднанні з прагматичним підходом, відмовившись від спортивності на користь гнучкості, C3 є універсальним невеликим автомобілем.

Citroen також знає, що покупці суперміні цінують стиль, тому C3 отримав оновлений дизайн з більш свіжою передньою частиною, яка створює сімейну подібність між новим C4 і оновленим C3 Aircross. Поряд з фірмовими повітряними бамперами, які можуть врятувати від удару двері на тісній парковці, невеликі зміни в C3 настільки ефективні, наскільки це можливо.

Citroen зосередився на електрифікації інших моделей, але він як і раніше знає, як створити невеликий бензиновий автомобіль з крутої вдачі.