Обзор автомобилей

Історія випуску Мазда 6

Mazda 6 в 2017 році випуску

Mazda оснащує Mazda 6 новим обладнанням на 2017 рік. Крім того, різні системи допомоги святкують свої прем’єри. Ще один акцент робиться на зниженні рівня шуму в салоні.

Плюс у комфорті водіння

Mazda 6 доступна в модельному році 2017 з підвищеним комфортом водіння і вперше оснащена системою G-Vectoring Control. Система сприяє кращій керованості і одночасно покращує динаміку руху. Подальші покращення шумоізоляції, а також вітру, кочення та шуму двигуна роблять водіння більш приємним. Пристрій для згладжування природного звуку також є абсолютно новим і забезпечує безперебійну роботу двигуна.

Лінійка двигунів Мазда 6 включає три бензинових двигуна SKYACTIV-G потужністю від 145 до 192 к.с. Він споживає від 5,5 до 6,4 літрів на 100 кілометрів пробігу. Як варіант, доступні два дизельні двигуни, які дають на дорозі максимум 175 к.с. Тут споживання становить до 5,4 літра, викиди CO2 складають від 132 до 143 грам на кілометр.

Спеціальні моделі Nakama та Nakama Intense також можна знайти в конфігураторі та обіцяють багато функцій за нижчою ціною. У конфігураторі ви також знайдете вибір способу оплати, адже окрім готівки при інкасації ми також пропонуємо лізинг автомобілів та фінансування.

Mazda 6 2015 року випуску

З 2015 року Mazda 6 отримає ще більш точний дизайн і виглядатиме більш чітко і вишукано. Смілива і водночас елегантна, потужна, динамічна та комфортна, Mazda 6 як седан та універсал середнього класу поєднує в собі всі позитивні характеристики та особливості для задоволення від водіння, безпеки та ексклюзивності.

Особливості та комфорт

Нова Mazda зручна і представлена ​ в інтер’єрі з великою кількістю елегантності та ексклюзивних родзинок. Елегантність та динамічність пропонуються не тільки в інтер’єрі, але й завдяки вдосконаленій мові дизайну KODO та багатьом інноваційним функціям спереду. Ви можете вибрати один з 9 кольорів кузова та адаптувати свою Mazda саме до ваших власних вимог до спортивності, динамічності та елегантності. Елегантність зовнішнього дизайну продовжується всередині автомобіля і дозволяє з першого погляду спрямувати вас безпосередньо на нову панель приладів та покращену центральну консоль. Підігрів сидінь тепер також доступний для заднього сидіння, а регулювання висоти пасажирського сидіння є стандартним обладнанням для Mazda 6. Завдяки системі підключення MZD та цифровому радіоприйняттю Mazda зайняла деталі середнього класу, які раніше були доступні лише вищому класу. Вінілові панелі та велика кількість хрому роблять інтер’єр Mazda6 особливо елегантним та підтримують нову лінію, яка підкреслює популярні деталі Mazda та встановлює абсолютно нові особливості комфорту. Білі або чорні високоякісні шкіряні чохли опціонально доступні для чорного тканинного чохла.