Іномарки

Нові назви для майбутніх моделей Audi

Компанія Audi подала заяву до Європейського відомства з товарних знаків для реєстрації одразу цілої низки торгових марок. Це позначення, які у майбутньому, можливо, стануть назвами нових автомобілів компанії. Поки що жодної інформації про вихід чи розробку машин під таким позначенням немає, але керівництво німецької компанії вирішило підстрахуватися, оскільки випадки із запереченням назв на бренди останнім часом почастішали.

Зареєстровані такі позначення для SUV як Q8 і Q6, а також модельні варіанти для більш спортивних моделей – R6, RS1, RS8, S2, S9. Що стосується конкретного виробництва, то поки є непідтверджені чутки, що нові кросовери повинні прийти на заміну популярними моделями Q5 і Q7, що вже стали популярними. Експерти також повідомляють, що найближчим часом Audi думатиме над оновленням свого спортивного флагмана, це може бути R6, яка замінить ТТ або займе місце між нею та R8. Тож незабаром можуть розпочатися автомобільні перевезення за участю нових машин.

Позначення RS1 може дістатися новому концепту компанії Audi, який матиме двигун потужністю 503 к.с. Водночас компанія подала документи на реєстрацію таких назв як E-gasoline та E-diesel. Можливо, ці назви дістануться гібридним автомобілям Ауді, які вона почне розробляти найближчим часом.