Іномарки

Hyundai Xcent

У 2014 році спеціально для індійського ринку компанія Hyundai випустила модель Xcent. Вона базується на платформі компактного хетчбека i10 і має дуже вигідні характеристики з точки зору оподаткування. У нього приємний та досить цікавий дизайн.

В очі кидаються витягнуті фари головного освітлення з великими відбивачами і загостреними кінчиками. Грати радіатора виконані в актуальному, на даний момент, фірмовому стилі. Вона хизується невеликим логотипом виробника і складається з безлічі тонких горизонтально орієнтованих ребер. З боків від неї, на передньому бампері, можна побачити незграбні блоки протитуманних фар і світлодіодні гірлянди денних ходових вогнів. Загалом і цілому, незважаючи на характер моделі, у неї стильний дизайн, що запам’ятовується, який відмінно підкреслює клас і технічний зміст моделі.

РОЗМІРИ
Хендай Іксцент – це п’ятимісний седан компактного класу. Його габаритні розміри становлять: довжина 3995 мм, ширина 1660 мм, висота 1520 мм, а колісна база – всього 2425 мм. У автомобіля переднє поперечне розташування двигуна та досить поширена архітектура підвіски. Спереду знаходяться стійки McPherson з дисковими гальмами та стабілізатором поперечної стійкості, а ззаду – пружна напівзалежна балка та барабанні механізми.

Завдяки триоб’ємному кузову у моделі досить місткий багажник у порівнянні з вихідним i10. У стандартному положенні, позаду залишається близько 407 літрів вільного простору. Завдяки такому об’єму автомобіль відмінно підійде для повсякденних завдань міського жителя, а також зможе прийняти на борт відносно великий багаж, під час тривалої поїздки.