Іномарки

Hyundai Sonata

Оновлена Hyundai Sonata сьомого покоління вперше постала перед публікою 9 березня 2017 року у Сеулі. Світова прем’єра автомобіля відбулася на Нью-Йоркському автомобільному салоні у квітні того ж року.

Відрізнити новинку від попередника не важко, у неї стильні витягнуті фари головного освітлення з лінзованою оптикою, яка може бути замінена світлодіодними елементами за додаткову плату. Грати радіатора складається з безлічі горизонтально орієнтованих тонких ребер, також на ній можна помітити великий логотип корейського виробника. Внизу, по краях бампера, розташувалися поглиблення, схожі на повітрозабірники. Вони містять протитуманні фари, а також, світлодіодні денні ходові вогні. Загалом, автомобіль виглядає стильно і динамічно завдяки стрімкому силуету і рельєфним выштамповкам на кузовних панелях.

РОЗМІРИ HYUNDAI SONATA
Hyundai Sonata-середньорозмірний чотиридверний п’ятимісний седан. Його габаритні розміри становлять: довжина 4855 мм, ширина 1865 мм, висота 1475 мм, колісна база 2805 мм, а величина дорожнього просвіту дорівнює 145 мм. Такий кліренс властивий автомобілям, чий шлях – асфальтовані вулиці міста та швидкісні магістралі. Вони чудово тримають дорогу, завдяки низькому центру тяжіння менше схильні до переворотів, а також можуть штурмувати невеликі бордюри під час паркування.

Hyundai Sonata побудована на фірмовій платформі із незалежною архітектурою підвіски. Спереду знаходяться стійки McPherson, а ззаду – багатоважеля. Щоб седан міг ефективно скидати швидкість, були встановлені дискові гальма для всіх коліс, що спереду-вентильовані, ззаду- звичайні.